opc_loader

Menu

Glasmonument 25x20cm: Konden onze gedachten jou doen herleven

Artikelnr: A111/B

Konden onze gedachten jou doen herleven, jij was altijd bij ons gebleven.

Een monumentje met kinderthema van glas vervaardigd met een kindje. Dit gedenkteken meet 25x20cm en geplaatst op 2 aluminium steuntjes (sokkel van natuursteen op aanvraag). De getoonde tekst is een voorbeeld, u kunt ook uw eigen tekst samenstellen. De kleur van het jongetje en tekst is mogelijk in Antraciet, Grijs, Wit of Zilver.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
25x20cm
Materiaal
glas + aluminium

Glasmonument 25x20cm met kindje op 2 aluminium voetjes.

Konden onze gedachte jou doen herleven, jij was altijd bij ons gebleven. 

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een voorbeeld tekst. Het glas meet 25x20cm met een decoratieve uitsnede, geplaatst op twee aluminium steuntjes. In dit assortiment tonen wij verschillende mooie teksten en plaatjes zoals een voetstapjes, een jongetje en twee beren, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld tijdens het plaatsen van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een productvoorbeeld hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ongeveer 15 werkdagen na akkoord proefdruk. 
 

D E T A I L S
formaat 25x20cm
materiaal glas + aluminium

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Glasmonument 25x20cm: Konden onze gedachten jou doen herleven heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glasmonument 25x20cm: Konden onze gedachten jou doen herleven

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: