opc_loader

Menu

Glasmonument Dolfijn 15x20cm op sokkel met tekstkader

Artikelnr: B94/C Dolfijn

Dolfijn kindermonument: glas met natuursteen

Een monumentje met kinderthema van glas vervaardigd met een Dolfijn. Dit gedenkmonumentje meet 15x20cm waarbij de Dolfijn is geplaatst op een sokkeltje van graniet. Onder de flipper van de Dolfijn past een mooie bescheiden tekst, maar dit kan ook (optioneel) gegraveerd worden in de sokkel. De tekstkleur voor op de Dolfijn is mogelijk in Antraciet, Grijs, Wit of Zilver. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Tekst op kindermonument

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
15x20cm

Glasmonument Dolfijn 15x20cm op sokkel.

Een uniek en persoonlijk kindermonumentje met ruimte voor een eigen tekst. Het glas meet 15x20cm met een decoratieve uitsnede en geplaatst op een sokkeltje van donker natuursteen. Op de dolfijn of op de sokkel is ruimte voor een tekst.

Optioneel is uw persoonlijke tekst:
U kunt een tekst ingeven in het tekstveld tijdens de bestelling. Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp met prijsopgaaf voor deze gravure. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt dit lastig om passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken met een persoonlijke tekst duurt ongeveer 15 werkdagen na akkoord van het ontwerp.
Let op, er zijn vele mogelijkheden voor een tekstontwerp, zo ook de plaatsing van de tekst op de dolfijn of , indien gewenst , op de sokkel.
Prijsopgaaf voor deze tekst gravering volgt samen met het ontwerp (indicatie vanaf 50 Euro).
 

D E T A I L S
formaat 15x20cm
materiaal glas + natuursteen

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Glasmonument Dolfijn 15x20cm op sokkel met tekstkader heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glasmonument Dolfijn 15x20cm op sokkel met tekstkader

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: