opc_loader

Menu

FotoGlas traan 15x15cm: Je kan voor altijd houden van iemand

Artikelnr: A209b

Gedenksteen met traan van glas 15x15cm

Een mooie tekst in fotoglas vereeuwigd op een voetstuk van graniet. Het glasmonument "Je kan voor altijd houden van iemand" meet 15x15cm en is gelijmd in de sokkel. Bij deze grotere FotoGlas gedenkmonumentjes zijn verschillende voorbeeldteksten beschikbaar, maar uw eigen tekst of een mooi gedicht met eigen foto is natuurlijk het mooiste.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotoglas opties

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
15x15cm

Traan FotoGlas 15x15cm + granietsokkel.

Je kunt voor altijd houden van iemand die er niet meer is

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een achtergrond naar keuze en een tekst. Het glazen Traan fotokader meet 15x15cm en geplaatst op een sokkel van graniet. In dit 15x15cm assortiment tonen wij verschillende mooie teksten en achtergronden, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Als achtergrond kunt u kiezen voor een tekening of plaatje uit de getoonde voorbeelden. Ook bij dit monumentje is een eigen foto mogelijk met een meerprijs. Deze foto kunt u ons toezenden per e-mail of uploaden tijdens uw bestelling  U kunt deze ook persoonlijk aan ons overhandigen bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Het gewenste formaat van de foto is jpg, jpeg of gif. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de foto. Neemt u gerust contact op voor een goed advies en een prijsindicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld tijdens uw bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ca. 15 werkdagen na ontvangst van tekst en foto. 
 

D E T A I L S
formaat 15x15cm
materiaal glas + natuursteen

klantenservice Gedenkartikelen Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

FotoGlas traan 15x15cm: Je kan voor altijd houden van iemand heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas traan 15x15cm: Je kan voor altijd houden van iemand
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas traan 15x15cm: Je kan voor altijd houden van iemand