opc_loader

Menu

Ring van zilver met dubbele askamer + zirkonia

Artikelnr: RG028

Ring van zilver met zirkonia en 2 askamers, dit gedenksieraad is ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Een beetje crematie-as wordt aangebracht in beide askamers aan weerszijden van de zirkonia. Deze ring van Sterling zilver kunt u niet zelf voorzien van as, dat doen wij graag en kosteloos voor u. De ring is leverbaar in een beperkt aantal ringmaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Ringmaten SY in mm

SY harskleuren

SY lettertype

159,00

Dit product is momenteel niet leverbaar

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Formaat
6mm breed
Materiaal
925 Sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

SeeYou ring met zirkonia en dubbele askamer.

Een mooie SeeYou ring met zirkonia naar een ontwerp van edelsmid Rob Leurs. Een klein beetje crematie-as wordt aangebracht in de dubbele askamer zo kunt u 2 personen gedenken in één ring. De zilveren ring heeft één zirkonia geplaatst tussen de askamers. De crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxyhars, deze hars wordt uitgehard met een speciale UV lamp bij Gedenk Idee. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. 

Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze ring is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies. Deze ring in zilver is leverbaar in een beperkt aantal ringmaten bij Gedenkartikelen Zeeland.

Ringmaat
Let op: de maten kleiner dan 16, groter dan 19,75mm en tussenmaten zijn maten die speciaal gemaakt moeten worden. De levertijd van deze speciale maten is 6 weken.

Harskleur
Let op: doordat de ring een smalle askamer heeft en gevuld dient te worden met de fijne asdeeltjes zal de kleurstof niet zo helder van kleur zijn als bij andere sieraden. Houd hier a.u.b. rekening mee. De kleur zal wat grijzer uitvallen. Om die reden hebben we de ring niet in de verschillende harskleuren gefotoshopt aangezien dit een vertekend beeld zou geven.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 weken.

Graveer mogelijkheden (prijs op nacalculatie):

  • Naam (+ €15 voor één woord. €5 per ieder volgend woord)
  • Datum (+ €15)
  • Handgeschreven tekst (+ €30 tot zes letters. €2.50 per iedere volgende letter)
  • Initialen (+ €10)
  • Pootafdruk (+ €40)
  • Symbolen: hart
  • ster - kruis - &-teken- infinity

Kleurkeuze bij SeeYou gedenksieraden
 

beschikbare lettertypes

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring van zilver met dubbele askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ring van zilver met dubbele askamer + zirkonia

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: