opc_loader

Menu

Ashanger Vlinder met askamer en zirkonia: Yellow-Plated

Artikelnr: SY-603SG

Ashanger Vlinder met zirkonia: Yellow-Plated

De Vlinder ashanger met zirkonia is ontworpen door edelsmid Ron Leurs. Dit gedenksieraad heeft een kleine zichtbare en open askamer voor een beetje crematie-as. Deze askamer is gevuld met een beetje crematie-as gemengd met een speciale epoxy-hars voor een glanzende afwerking. De Vlinder is verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Deze hanger kunt u niet zelf vullen, dat doen wij graag en kosteloos voor u.

SY harskleuren

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
11x11mm
Materiaal
Sterling zilver + zirkonia

Ashanger Vlinder met open askamer Yellow-Plated.

Geel vergulde vlinder hanger. Dit colliertje kunt u dragen op 42 tot 45cm, door het jasseron verlengkettinkje kunt u zelf de lengte van het sieraad bepalen.

Deze ashanger met zirkonia maakt deel uit van de 600 serie ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Bij dit gedenksieraad wordt de linkervleugel van de vlinder gevuld met een beetje crematie-as. 

Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV-lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Een kleine hoeveelheid crematie as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze Vlinder ashanger is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies.

De 600-serie ashangers zijn modieuze colliers met alleszeggende symbolen. Ze zijn verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Levering is inclusief bijpassend verstelbaar collier (42 tot 45cm).

Let op; een vergulding is een 2 micron dikke laag die aangebracht is op het zilveren hangertje. Deze laag zal door het dagelijks dragen na verloop van tijd lichter worden. De houdbaarheid van de vergulde laag blijft zo lang mogelijk goed wanneer u er niet mee gaat zwemmen, baden en ‘m niet poetst met een zilverdoek.
 

D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
formaat 11x11mm

kleuren SeeYou gedenksieraden

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger Vlinder met askamer en zirkonia: Yellow-Plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Vlinder met askamer en zirkonia: Yellow-Plated
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Vlinder met askamer en zirkonia: Yellow-Plated