opc_loader

Menu

Ashanger Rond met askamer en zirkonia: Yellow-Plated

Artikelnr: SY-601SG

Ashanger Rond met zirkonia: Yellow-Plated

De ronde ashanger met zirkonia is ontworpen door edelsmid Ron Leurs. Dit gedenksieraad heeft een zichtbare open askamer voor een beetje crematie-as. Deze askamer is gevuld met een beetje crematie-as gemengd met een speciale epoxy-hars voor een glanzende afwerking. Dit gedenksieraad van SeeYou Gedenksieraden is leverbaar in zilver, geel of rose verguld. Deze ashanger kunt u niet zelf vullen, dat doen wij graag en kosteloos voor u.

SY harskleuren

209,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
Sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
12mm

Ashanger Rond met open askamer Yellow-Plated.

Geel vergulde ronde hanger met zirkonia of diamant, inclusief collier. Dit collier kunt u dragen op 42 tot 45cm. Door het 3cm jasseron verlengkettinkje kunt u het sieraad op de gewenste lengte dragen.

Deze ronde ashanger met zirkonia maakt deel uit van de 600 serie ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Bij dit gedenksieraad wordt de kleine ronde askamer gevuld met een beetje crematie-as. 

Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV-lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze ronde ashanger is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland.
Neemt u gerust contact voor advies.

De 600-serie ashangers zijn modieuze colliers met alleszeggende symbolen. Ze zijn verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Levering is inclusief bijpassend verstelbaar collier (42 tot 45cm).

Let op; een vergulding is een 2 micron dikke laag die aangebracht is op het zilveren hangertje. Deze laag zal door het dagelijks dragen na verloop van tijd lichter worden. De houdbaarheid van de vergulde laag blijft zo lang mogelijk goed wanneer u er niet mee gaat zwemmen, baden en ‘m niet poetst met een zilverdoek.
 

D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
formaat 12mm

kleuren SeeYou gedenksieraden

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger Rond met askamer en zirkonia: Yellow-Plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Rond met askamer en zirkonia: Yellow-Plated

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: