opc_loader

Menu

Ring in zilver in drie maten met gesloten askamer + zirkonia

Artikelnr: D142zk

Ring in zilver leverbaar in 3 maten met Gesloten askamer + 3x zirkonia

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. Deze ring is leverbaar in drie maten bij Gedenkartikelen vanaf 219 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

235,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Zilveren ring in drie breedte maten met Gesloten askamer + zirkonia.

Deze zilveren ring is naar keuze 4, 6 of 8mm breed en kent een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de zilveren ring.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Zirkonia
Deze ring heeft 3x zirkonia geplaatst aan de brede bovenzijde, met een meerprijs is ook mogelijk een diamant, robijn of saffier.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
small 4mm (max)
medium 6mm (max)
large 8mm (max)
dikte ring boven 2mm
dikte ring onder 1.5mm
zirkonia 3x
rinngmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring in zilver in drie maten met gesloten askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver in drie maten met gesloten askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver in drie maten met gesloten askamer + zirkonia