opc_loader

Menu

Desing ring in zilver 6.5mm met gesloten askamer + zirkonia

Artikelnr: D025zk

Design ring in zilver met Gesloten askamer

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. Op het bovenvlak kan optioneel een gravure worden aangebracht.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

239,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
Tekst + gravure
Formaat
breed 6.5mm

Design ring in zilver 6.5mm breed met Gesloten askamer + zirkonia.

Deze zilveren ring heeft een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de zilveren ring. Deze ring biedt aan de bovenzijde de mogelijkheid voor een extra gravure, bijvoorbeeld een letterdiagram, een vingerafdruk of een sterrenbeeld. Deze afbeelding kunt u bijsluiten bij de bestelling, prijzen voor deze extra gravure op aanvraag.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Zirkonia
Deze ring heeft 3x zirkonia , met een meerprijs is ook mogelijk een diamant, robijn of saffier. De ring kan ook gemaakt worden zonder de edelstenen !

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud.
     
D E T A I L S
materiaal 925 zilver
breedte 6,5mm
zirkonia 3x
ringmaat 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Desing ring in zilver 6.5mm met gesloten askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Desing ring in zilver 6.5mm met gesloten askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Desing ring in zilver 6.5mm met gesloten askamer + zirkonia