opc_loader

Menu

Bolle Carbon ring met open askamer

Artikelnr: U180

Ring van Carbon met bolle rand en askamer.

Ring met open askamer aan de bolle bovenzijde. Deze ring van zwart carbon is Mat afgewerkt en bol gevormd met een strakke lijn voor de askamer. Hierbij is crematie-as gemengd met Resin en uitgehard met UV-licht. De ring is leverbaar in een bepertk aantal ringmaten vanaf 115 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Speciale ringmaten

Tekstgravure

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
carbon
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 6mm

Bolle Carbon ring met open askamer en een Matte afwerking.

Deze zwarte ring is Mat afgewerkt en heeft een Open askamer aan de bovenzijde. De crematie-as wordt hierbij aangebracht in de smalle lijn, speciale hars wordt door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige, glad afgewerkte inhoud van de askamer met zichtbare deeltjes crematie-as

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal carbon
breedte 6mm
ringmaten zie opgaaf

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Bolle Carbon ring met open askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bolle Carbon ring met open askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Bolle Carbon ring met open askamer

Laatst bekeken items