opc_loader

Menu

Design hanger in zilver met vingerafdruk + 3x zirkonia

Artikelnr: D045zk

Design hanger in zilver met vingerafdruk en zirkonia

Deze hanger van Sterling zilver heeft een vingerafdruk geplaatst op een rond vlak. Het gedenksieraad heeft een mooi design met de mogelijkheid voor een (kleine) naamgravure op de achterzijde. De voorzijde krijgt hierbij de gravering van een vingerafdruk of een andere afbeelding naar uw wens. Het collier is optioneel leverbaar bij Gedenkartikelen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

179,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 Sterling zilver
Graveerbaar
beperkt
Formaat
19x12,5mm

Design hanger met vingerafdruk in zilver + zirkonia.

Dit gedenksieraad is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de voorzijde van de hanger komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. De hanger heeft een gedraaide vorm , het collier loopt bij deze hanger door het sieraad heen aan de bovenzijde.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenkartikelen correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Zirkonia
Deze zilveren design hanger heeft 3x een zirkonia edelsteen met Pave zetting, een andere edelsteen is ook mogelijk (of geen edelsteen). Neemt u hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

Bijpassend collier
Een mooi en bijpassend collier in zilver is leverbaar bij Gedenkartikelen Zeeland in verschillende lengtes en dikte, bekijkt u ons assortiment op Armbanden en coliers.

  • Deze design hanger is ook leverbaar in Geelgoud.
     
D E T A I L S
materiaal sterling zilver
formaat 19x12.5mm
collier optioneel

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Design hanger in zilver met vingerafdruk + 3x zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Design hanger in zilver met vingerafdruk + 3x zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Design hanger in zilver met vingerafdruk + 3x zirkonia