opc_loader

Menu

Bolhanger van massief glas met deeltjes crematie-as: Paars

Artikelnr: B26-paars

Bolhanger Paars met crematie-as

Ashanger van glas vervaardigd door een traditionele Nederlandse glasblazer. Een symbolische hoeveelheid crematie-as wordt verwerkt in dit exclusieve glazen gedenksieraad. De bolhanger is leverbaar in drie formaten. De as wordt tijdens het vloeibaar maken van het glas zichtbaar verwerkt door de kunstenaar in twee laagjes glas.

Formaat gedenksieraad

92,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Formaat
naar keuze
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch

Bolhanger kleur Paars met deeltjes crematie-as.

De paarse bolhangers van glas bij Gedenkartikelen worden door een ambachtelijke glasblazer vervaardigd en geschikt om te dragen aan een collier. De glazen bol is verwerkt aan een sterling zilveren kapje met oogje. Dit oogje heeft een binnendoorsnede van ongeveer 4mm. De bolhanger is geschikt om de crematie-as te verwerken van 1 persoon. Bij keuze van meerdere personen kan deze crematie-as worden gemengd.

Elk gedenksieraad wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. Wij kunnen geen meerdere exact dezelfde exemplaren garanderen, het zijn stuk voor stuk "unica" exemplaren. De crematie-as wordt tijdens het vloeibaar maken van het glas tussen twee laagjes glas verwerkt en als decoratie als een streep in de glasbol gewikkeld.

Voor de vervaardiging van deze massieve glaskraal in een paarse kleur is een theelepeltje crematie-as voldoende. Neemt u contact op met Wouter van Gedenkartikelen hoe u het beste een kleine hoeveelheid ons kunt toekomen. Natuurlijk kunt u ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

Bijpassend collier
Een mooi en bijpassend collier in zilver is leverbaar bij Gedenkartikelen Zeeland in verschillende lengtes en dikte, bekijkt u ons assortiment op Armbanden en coliers.
 

D E T A I L S
inhoud gering
small Ø=15mm / H incl. oog 22mm
medium Ø=17mm / H incl. oog 24mm
large Ø=19mm / H incl. oog 26mm

klantenservice Gedenkartikelen  - bel 0113 - 28 83 87

Bolhanger van massief glas met deeltjes crematie-as: Paars heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bolhanger van massief glas met deeltjes crematie-as: Paars
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Bolhanger van massief glas met deeltjes crematie-as: Paars