opc_loader

Menu

Druppelvormige hanger met open askamer achter de edelsteen

Artikelnr: n255

Druppel hanger van zilver met open askamer

Een mooie design ashanger van Sterling zilver vervaardigd. Het gedenksieraad met ophangoogje is 21mm hoog en heeft een askamer geplaatst achter de Masrkies edelsteen. De crematie-as is zichtbaar achter de edelsteen en wordt aangebracht en verzegeld door de edelsmid.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
zilver + Markies edelsteen
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
1.5x21mm

Druppel ashanger met open askamer geplaatst achter Markies.

Deze ashanger heeft een mooie edelsteen aangebracht in de druppelvormige hanger, deze edelsteen is een (synthetische) Markies 6x4mm  De ashanger is gemaakt van sterling zilver door een Nederlandse edelsmid en heeft een open askamer. Bij dit gedenksieraad verzorgd de edelsmid de plaatsing van de crematie-as, dit kunt u helaas ziet zelf doen.

De crematie-as wordt verwerkt door de edelsmid in het sieraad. U kunt dit gedenksieraad niet zelf vullen. Een klein beetje crematie-as kunt u bij ons op kantoor afgeven of met een aangetekende PostNL zending naar ons opsturen. Hetgeen over is na verwerking wordt aan u geretourneerd. Neemt u gerust contact op met de klantenservice van Gedenkartikelen Zeeland voor vragen over het beschikbaar stellen van de crematie-as of bekijk de extra informatie op de Contact pagina. Het sieraad heeft een ophangoogje aan de bovenzijde voor een collier.

Edelsteen
Deze ashanger heeft 1x een markies geplaatst aan de binnen zijde van het gedenksieraad.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Dit gedenksieraad is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 925 Sterling zilver
formaat 21x1.5mm
edelsteen markies 6x4mm
collier optioneel

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Druppelvormige hanger met open askamer achter de edelsteen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Druppelvormige hanger met open askamer achter de edelsteen
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Druppelvormige hanger met open askamer achter de edelsteen