opc_loader

Menu

Ashanger zilver zirkonia Hart

Artikelnr: 409bp

Onze (925) zilveren ashanger silver Zirkonia heart, een prachtige en zeer veel gekozen dierbare herinnering. Deze zeer memorabele zilveren ashanger, is uiterst secuur ingelegd met 46 Zirkonia steentjes. De ashanger met zirkonia wordt u aangeboden inclusief een collier Slang van edelstaal voor 99 Euro

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
10x15mm

Zilveren ashanger zirkonia hart in zilver.

Onze (925) zilveren ashanger silver Zirkonia heart is een prachtige en zeer veel gekozen dierbare herinnering. Deze zeer memorabele zilveren ashanger is uiterst secuur ingelegd met 46 Zirkonia steentjes. Door de techniek van productie, zijn deze allen zeer goed verzegeld in dit sieraad. De ashanger wordt u aangeboden met onze lengte – slangen colier in edelstaal uitgevoerd. Deze collier is extra stevig en krachtig waardoor u uw sieraad zo veilig mogelijk bij u draagt. Deze krijgt u als service gratis meegeleverd. De ashanger silver Zirkonia heart is één van onze meest gevraagde hangers uit onze zilverlijn, zowel bij onze Nederlandse als Belgische klanten. De hanger biedt in hartvorm een hele fijne en kostbare herinnering tegen een zeer betaalbare prijs. 

De ashanger zilver, is voorzien van productie- serienummer van onze leverancier. Tevens zijn al onze zilveren assieraden voorzien van een goedkeurings stempel van onze leverancier. Tevens worden onze zilveren assieraden nauwkeurig onderworpen aan controles door onze edelsmid, dit om u de optimale kwaliteit te waarborgen. 

Gravering:
De achterzijde is geschikt voor een kleine gravering (een naam met datum), graag rekening houden met extra levertijd (10 dagen) door de werkzaamheden van de graveerder.

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland doen wij dat graag en kosteloos voor u.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 10x15mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger zilver zirkonia Hart heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger zilver zirkonia Hart

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items