opc_loader

Menu

Hart met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband en zirkonia

Artikelnr: o025zk

Armband in zilver met askamer in hartje + zirkonia

Deze Jesseron armband met hartje is gemaakt van Sterling zilver en heeft een verborgen askamer in het hartje. Het hartje bij dit gedenksieraad is leverbaar in drie formaten 11, 14 en 17mm. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht, dit is niet zichtbaar bij het dragen van de armband.

Afwerking

Formaat ashanger

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

189,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Jasseron armband met verborgen askamer in het hartje.

Deze armband heeft een hart askamer bevestigd aan een Jasseron collier met een dikte van 5mm. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze zilveren armband.

Het hartje heeft een Gesloten askamer, bij een Gesloten askamer verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as. Een Gesloten askamer heeft geen schroefdop-opening, u kunt dit sieraad niet zelf voorzien van crematie-as.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Zirkonia
Het hartje bij dit gedenksieraad heeft 1x een zirkonia , optioneel is een diamant ook mogelijk.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze armband is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
small 11mm / 2.5mm
medium 14mm / 2.5mm
large 17mm / 2.5mm
armband inclusief

contactinformatie Gedenkartikelen

Hart met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband en zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband en zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband en zirkonia