opc_loader

Menu

Armband Marfak in zilver + zirkonia , een askamer en Jasseron ketting

Artikelnr: d059zk

Armband Marfak in zilver met askamer en zirkonia

Deze armband is gemaakt van Sterling zilver, Sterling zilver heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver en herkenbaar aan een stempel 925. De Marfak heeft naar keuze een schoefdop opening of een Gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelmid het plaatsen van crematie-as

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Armband askamer

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

259,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 3mm

Armband in zilver met askamer en Jasseron sluitketting.

Deze stijve armband is breed 3mm en heeft een Jasseron ketting met sluiting, de zilveren armband met een zirkonia is een gedenksieraad vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze zilveren armband Marfak.

De Marfak armband heeft een veiligheidsketting ter voorkoming van verlies.

Deze armband heeft naar keuze een Gesloten askamer of een askamer met een schroefdopje. Bij een Gesloten askamer verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as, bij een Gesloten askamer is geen schroefdop-opening. Wilt u het de crematie-as plaatsen of door laten Derden verzorgen, kiest u dan voor een armband met schroefdopsluiting.

Zirkonia
De Marfak heeft 1x een zirkonia , optioneel is een diamant ook mogelijk.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

  • deze armband is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
edelsteen 1x zirkonia

contactinformatie Gedenkartikelen

Armband Marfak in zilver + zirkonia , een askamer en Jasseron ketting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Armband Marfak in zilver + zirkonia , een askamer en Jasseron ketting
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Armband Marfak in zilver + zirkonia , een askamer en Jasseron ketting