opc_loader

Menu

Noot hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband

Artikelnr: n043

Armband in 14k geelgoud met nootvormige hanger

Jasseron armband 2.5mm dik met nootvormige hanger gemaakt van geelgoud met een gesloten askamer, deze askamer is verborgen in de hanger en bevestigd aan de armband. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht, dit is niet zichtbaar bij het dragen van de armband.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

1.089,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
15x10mm
Formaat (2)
armband = 2.5mm
Materiaal
14k geelgoud

Jasseron armband met verborgen askamer in de noothanger.

Deze Jasseron armband heeft een nootvormige hanger met askamer bevestigd aan een collier. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze geelgouden armband.

Deze armband met nootvormige hanger heeft een Gesloten askamer, bij een Gesloten askamer verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as. Een Gesloten askamer heeft geen schroefdop-opening, u kunt dit sieraad niet zelf voorzien van crematie-as.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • deze armband is ook leverbaar in Sterling zilver, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
formaat 15x10mm
armband inclusief (2.5mm)

contactinformatie Gedenkartikelen

Noot hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Noot hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Noot hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband