opc_loader

Menu

Hart hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband

Artikelnr: o058zk

Armband in 14k geelgoud met hart hanger

Jasseron armband met hart hanger gemaakt van geelgoud. Dit hartje is ca.10.5mm en heeft een kleine askamer voor een beetje crematie-as, het hartje is bevestigd aan een 4mm brede armband. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht en verzegeld.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

2.899,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
10.5mm
Formaat (2)
armband = 4mm
Materiaal
14k geelgoud

Jasseron armband 14k geelgoud met hartje en schroefdopje.

Een mooi gedenksieraad met Jasseron armband 4mm dik, hierbij is de hart hanger met askamer bevestigd aan het collier. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze geelgouden armband.

Deze Jasseron armband met hart hanger is 10.5mm hoog en heeft een askamer met een schroefdopje, bij dit hartje verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as en verzegeld het schroefje.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Zirkonia
Het hartje bij dit gedenksieraad heeft 1x een zirkonia , optioneel is een diamant ook mogelijk.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
formaat 10.5mm
edelsteen 1x zirkonia
armband inclusief (4mm)

contactinformatie Gedenkartikelen

Hart hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband