opc_loader

Menu

Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdopje | 11.5mm

Artikelnr: AS-O070

Zilveren armband met twee gevlochten strengen en askamer

Deze armband heeft 2 gevlochten zilveren strengen en afgewerkt in gecombineerd mat en glanzend zilver. De askamer met schroefdopje is verborgen in het slotje, dit slotje is 11.5 breed, u kunt het gedenksieraad zelf vullen of onze edelsmid verzorgd dit voor u. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

315,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
Breedte slot = 11.5mm

Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdop.

Deze stoere armband kent 2 zilveren en gevlochen strengen met een verborgen askamer in het slot. Deze askamer wordt afgesloten met een schroefdopje. Het plaatsen van een beetje crematie-as is niet moeilijk, op verzoek doen wij dat graag voor u. Het slotje bij deze armband is 11,5mm breed.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat slot 11.5mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdopje | 11.5mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdopje | 11.5mm
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdopje | 11.5mm