opc_loader

Menu

Fotokeramiek voor grafmonumenten: 8x8cm

Artikelnr: FK-VK-8x8cm

Fotokeramiek met rechte hoeken: 8x8cm

Een foto van uw dierbare vereeuwigd op duurzaam keramiek met rechte hoeken. Dit foto keramiek is UV-bestendig en kleurvast en daardoor uitstekend geschikt voor plaatsing buitenshuis, op een grafmonument of columbarium. Deze moderne en vierkante graffoto met rechte hoeken is leverbaar in 4 formaten en verschillende afwerkingen met een levenslange garantie op kleurvastheid.

  • UV-bestendig en kleurvast
  • Gratis ontwerp

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotokeramiek achtergrond

105,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
8x8cm

Grafmonumentfoto Modern met rechte hoeken: 8x8cm.

Een graffoto is een vrij traditioneel product, waarvan de (traditionele) vorm eveneens al enkele decennia meegaat. Door het bewaren van de duurzaamheid en de aanpassing van de hoeken bekomen we een product dat qua uitstraling veel moderner oogt. Scherpe hoeken en strakke randen vormen het voornaamste verschil. Fotokeramiek blijft vele jaren mooi en is UV-bestendig. Een foto op een gedenkteken geeft een tastbare en toegevoegde waarde en zorgt voor een persoonlijk grafmonument. De foto kunt u ons digitaal toezenden of opsturen met PostNL (aangetekend). De foto wordt ongeschonden aan u geretourneerd.

Retoucheren van de foto:
Indien gewenst kunnen wij kleine aanpassingen of schoonheidscorrecties toepassen. Het samenvoegen van twee personen van verschillende foto's is ook mogelijk. Zo ook het aanpassen van de achtergrond, het wijzigen van kledij of het verwijderen van lichtflitsen en stempels op de foto. Neemt u contact op met onze Klantenservice voor uw persoonlijke wensen of afwijkende formaten dan geboden.

Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV-bestendig, met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument of bij het columbarium. U kunt kiezen uit verschillende formaten. 

Garantie:
Fotokeramiek is een uiterst duurzaam proces, waarbij keramische toner in de glazuurlaag wordt versmolten. Hierdoor zitten de kleurpigmenten gevangen en kunnen deze onmogelijk nog vervagen. 
 

D E T A I L S
materiaal porselein
levertijd 15 werkdagen

klantenservice Gedenkartikelen Zeeland - bel 0113 - 288387

Fotokeramiek voor grafmonumenten: 8x8cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotokeramiek voor grafmonumenten: 8x8cm
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotokeramiek voor grafmonumenten: 8x8cm

Laatst bekeken items