opc_loader

Menu

Fotolijst met Wit-Zilverkleurig kader + Hart mini urn

Artikelnr: S43RE1/A13

Fotolijst met zilverkleurig kader met Hart mini urn in zilverkleur

Fotokader voor portretfoto met een zilverkleurig hartje van rvs staal voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het foto-formaat bij dit fotolijstje is 13x18cm , deze is met een glasplaat afgeschermd.

Afvulset fotokader

Fotokader optie

60,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
13x18cm (foto)

Fotolijst met Wit-Zilverkleurig kader met Hart mini urn of Asbuisje.

Dit fotokader is gemaakt van hout en voorzien van een kleine askamer. Deze askamer is een zilverkleurig hartje en bevestigd aan de onderzijde van het fotokader, dit hartje is geschikt voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In dit fotokader is plaats voor een foto met een formaat van 13x18cm. De buitenomtrek van het kader is 184x235mm.

Hart mini urn of asbuisje
Dit fotokader is voorzien van een Hart mini urn, optioneel is ook een asbuisje mogelijk, dit kleine asbuisje is 40mm lang.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het kleine hart urntje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
fotoformaat 13x18cm
omtrek kader 184x235mm

Fotolijst met Wit-Zilverkleurig kader + Hart mini urn heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotolijst met Wit-Zilverkleurig kader + Hart mini urn
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotolijst met Wit-Zilverkleurig kader + Hart mini urn