opc_loader

Menu

Fotolijst met Zwart-Bruin kader + 13cm rvs asbuisje

Artikelnr: S42LF9/A13

Fotolijst met rvs asbuisje / mini urn in zilverkleur

Fotokader voor portretfoto met een zilverkleurig asbuisje van rvs staal voor crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het fotoformaat van dit zwart-bruine kader meet 13x18cm en is met een glas plaat afgeschermd.

Afvulset fotokader

55,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
13x18cm (foto)

Fotolijst met Zwart-Bruin kader + rvs asbuisje / mini urn in zilverkleur.

Dit fotokader is gemaakt van hout en voorzien van een kleine askamer. De askamer is een zilverkleurig asbuisje (13cm) van edelstaal en bevestigd aan de onderzijde van het fotokader, dit asbuisje , eigenlijk een mini urn , is geschikt voor een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het fotokader heeft plaats voor een foto met formaat 13x18cm. Het fotokader meet rondom aan de buitenzijde 175 x 225mm.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het asbuisje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
fotoformaat 13x18cm
formaat rondom 175x225mm

Fotolijst met Zwart-Bruin kader + 13cm rvs asbuisje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fotolijst met Zwart-Bruin kader + 13cm rvs asbuisje

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: