opc_loader

Menu

FotoGlas urn 120x180x80mm met bloemhouder

Artikelnr: FG-U120.180.80

FotoGlas met mini urn + 3D portretfoto en bloemhouder.

Hoogwaardig kristalglas met askamer en een gravure: een portretfoto met naam en een laatste groet van uw dierbare. In dit FotoGlas formaat 120x180x80mm is een holle ruimte geschikt voor een hoeveelheid crematie-as en een bloemhouder (deze uitsparing wordt ook nog wel eens gebruikt voor een sigaret!). De askamer met zwarte asbus wordt afgesloten met een dopje van kristal naar keuze. Een prachtig gedenkteken voor plaatsing binnenshuis.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

FotoGlas kristaldop

Graveertekst

325,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
200ml
Formaat
120x180x80mm

Urn 120x180x80mm + 3D portretfoto + zwarte asbus en bloemhouder.

Uw dierbare herinnering in glas vereeuwigd met askamer voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Met een laser wordt een gravure aangebracht van bijvoorbeeld een foto van uw dierbare, een vingerafdruk of de afbeelding van de rouwkaart. Dit FotoGlas heeft eveneens een ruimte voor een kleine hoeveelheid crematie-as, deze opening wordt afgesloten met een glazen dopje naar keuze (zie voorbeelden). De inhoud is niet direct zichtbaar, in de holle ruimte is een zwarte bus waar de crematie-as, een stukje kleding of haarlok geplaatst kan worden.

Heeft u bijzondere wensen, bijvoorbeeld het samenvoegen van 2 verschillende foto's of portretten, dan is dit mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met de klantenservice van Gedenkartikelen Zeeland.. De gewenste foto kunt u ons eenvoudig toezenden als bijlage bij het plaatsen van de bestelling, u kunt ook langskomen op ons kantoor op Colijnsplaat.

Boven de zwarte asbus met askamer past een afsluitdekseltje van kristal, er zijn 2 unieke dekseltjes van glas beschikbaar. Dekseltje A is glad afgewerkt, dekseltje B heeft wat meer decoratie. 

Tips voor fotokwaliteit
Misschien lijkt een foto er goed uit te zien wanneer je deze thuis print of bekijkt op je telefoon, maar het kan zijn dat deze niet geschikt is voor fotokeramiek, fotoglas of een gedenksteen. Het is erg zonde voor de uitstraling van de gedenksteen als een portretfoto straks onscherp, blokkerig of korrelig is afgebeeld! Op onze pagina Fotokwaliteit geven wij u graag tekst en uitleg.

Twijfel je nog?
Stuur gerust de foto naar onze klantenservice, dan kijken we samen met u of de foto geschikt is.

Optie voor een gegraveerde tekst in het kristalglas.
Optioneel is een gravure van een naam en/of datum mogelijk onder de portretfoto, deze tekst kunt u aangeven in het afrekenscherm, de gewenste foto kunt u ook hier uploaden.

Een voorbeeld van dit kristalglas is aanwezig in onze kleine showroom in Zeeland.
 

D E T A I L S
formaat 120x180x80mm
levertijd ca. 10 werkdagen

deksel met decoratie
deksel A deksel B

FotoGlas urn 120x180x80mm met bloemhouder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas urn 120x180x80mm met bloemhouder
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas urn 120x180x80mm met bloemhouder

Laatst bekeken items