opc_loader

Menu

FotoGlas Rond 80x74x37mm + 3D Lasergravure

Artikelnr: FG-R803D

Kristalglas Rond 80x74mm met 3D fotoportret, een exclusief glasgeschenk in hoogwaardig kristalglas vervaardigd, met lasergravure voorzien van bijvoorbeeld het portret van uw dierbare. De gravure wordt 3-dimensionaal gegraveerd, het fotoportret kunt u rondom bekijken in glas en dat is veel mooier dan 2-dimensionaal. De levering van dit ronde glasreliek is inclusief geschenkverpakking.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Graveertekst

105,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Graveerbaar
ja
Formaat
80x74x37mm

Glasportret Rond 80x74mm met 3D lasergravure.

Uw persoonlijke herinnering van uw dierbare in glas vereeuwigd. Dit glasreliek heeft een mooie vlakke onderzijde en perfect voor een LED lichtsokkel waarbij de fotogravure mooi wordt belicht. Het kristalglas is leverbaar in 3 formaten. Met een laser wordt een gravure aangebracht van bijvoorbeeld een foto van uw dierbare of huisdier, deze gravering gebeurt laagje-voor-laagje. Helaas kan een vingerafdruk of de afbeelding van de rouwkaart niet 3-dimensionaal worden gegraveerd, dit is immers een plat plaatje. Een 3D lasergravure geeft een prachtig weergave van de persoon in het glas. De laserfoto wordt hierbij laagje voor laagje opgebouwd met een eindresultaat waarbij het lijkt alsof de persoon zweeft in het glas.

Heeft u bijzondere wensen, bijvoorbeeld het samenvoegen van 2 verschillende foto's of portretten, dan is dit mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met de klantenservice van Gedenkartikelen Zeeland. Uw eigen dierbare foto kunt u eenvoudig toezenden met e-mail of uploaden in het afrekenscherm, u kunt ook langskomen bij ons op kantoor zodat wij uw foto inscannen en direct terug kunnen geven.

Optie voor een persoonlijke tekst in FotoGlas Rond.
Voor een kleine meerprijs van € 2,50 graveren wij een tekst in het kristalglas, een naam, een datum of een laatste groet. Uw persoonlijke tekst kunt u plaatsen bij het overzicht van de winkelwagen in het afrekenscherm. Hier kunt u ook de digitale foto uploaden.

Aan welke eisen moet een foto voldoen om een mooie gravure te realiseren?
- Zorg dat de foto de juiste grootte heeft; als je een kleinere foto erg vergroot zal dit ten koste gaan van de kwaliteit.
- Kies een foto met genoeg diepte, zodat de persoon niet opgaat in de achtergrond.
- Een goede belichting van de persoon laat de foto helemaal goed tot zijn recht komen.

Twijfel je nog?
Stuur gerust je foto naar onze klantenservice, dan kijken we graag samen met jou of de foto geschikt is.
 

D E T A I L S
formaat 80x74x37mm
levertijd ca. 7 werkdagen


FotoGlas Rond 80x74x37mm + 3D Lasergravure heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas Rond 80x74x37mm + 3D Lasergravure
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas Rond 80x74x37mm + 3D Lasergravure

Laatst bekeken items