opc_loader

Menu

FotoGlas Kubus 50x50mm + 3D Lasergravure

Artikelnr: FG-KB503D

Kristalglas Kubus met 3D fotoportret 50x50mm. Exclusieve glasgeschenken in hoogwaardig kristalglas, met lasergravure voorzien van bijvoorbeeld het portret van uw dierbare. De gravure wordt 3-dimensionaal gegraveerd, het fotoportret kunt u rondom bekijken in glas en dat is veel mooier dan 2-dimensionaal. De levering van dit glasreliek is inclusief geschenkverpakking bij Gedenkartikelen in Zeeland.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Graveertekst

69,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Graveerbaar
ja
Formaat
50x50mm

Glasportret kubus 50x50mm met 3D lasergravure.

Uw persoonlijke herinnering van uw dierbare in glas vereeuwigd. Dit glasreliek heeft een mooie vlakke onderzijde en perfect voor een LED lichtsokkel waarbij de fotogravure mooi wordt belicht. Het kristalglas is leverbaar in 4 formaten waarbij de foto bij dit blokje 3-dimensionaal wordt gegraveerd. Met een laser wordt een gravure aangebracht van bijvoorbeeld een foto van uw dierbare, dit gebeurt laagje-voor-laagje. Helaas kan een vingerafdruk of de afbeelding van de rouwkaart niet 3-dimensionaal worden gegraveerd, dit is immers een plat plaatje. Een 3D lasergravure geeft een prachtig weergave van de persoon in het glas. De laserforo wordt hierbij laagje voor laagje opgebouwd met een eindresultaat waarbij het lijkt alsof de persoon zweeft in het glas.

Heeft u bijzondere wensen, bijvoorbeeld het samenvoegen van 2 verschillende foto's of portretten, dan is dit mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met de klantenservice van Gedenkartikelen Zeeland. Uw eigen dierbare foto kunt u eenvoudig toezenden met e-mail of uploaden in het afrekenscherm, u kunt ook langskomen bij ons op kantoor zodat wij uw foto inscannen en direct terug kunnen geven.

Optie voor een gegraveerde tekst in het kristalglas.
Voor een kleine meerprijs van € 2,50 graveren wij een tekst in het kristalglas, een naam, een datum of een laatste groet. Uw persoonlijke tekst kunt u plaatsen bij het overzicht van de winkelwagen in het afrekenscherm. Hier kunt u ook de digitale foto uploaden.

Lichtsokkels met energie-zuinige LED verlichting
Voor een optimale presentatie van uw FotoGlas adviseren wij een lichtsokkel waarop het kristalglas geplaatst kan worden. Deze zwarte sokkels zijn voorzien van LED verlichting en verlichten de fotogravure vanaf de onderzijde. De lichtsokkels zijn duurzaam, energie zuinig en eenvoudig aan te sluiten op 220Volt. De lichtsokkels zijn leverbaar in verschillende formaten, voor advies zijn wij u graag van dienst. Bezoek hier onze Lichtsokkel collectie

Aan welke eisen moet een foto voldoen om een mooie gravure te realiseren?
- Zorg dat de foto de juiste grootte heeft; als je een kleinere foto erg vergroot zal dit ten koste gaan van de kwaliteit.
- Kies een foto met genoeg diepte, zodat de persoon niet opgaat in de achtergrond.
- Een goede belichting van de persoon laat de foto helemaal goed tot zijn recht komen.

Twijfel je nog?
Stuur gerust je foto naar onze klantenservice, dan kijken we graag samen met jou of de foto geschikt is.
 

D E T A I L S
formaat 50x50mm
levertijd ca. 7 werkdagen


FotoGlas Kubus 50x50mm + 3D Lasergravure heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas Kubus 50x50mm + 3D Lasergravure
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas Kubus 50x50mm + 3D Lasergravure

Laatst bekeken items