opc_loader

Menu

Symfonie urn 30cm: White (170ml)

Artikelnr: U11-white

Symphonie urn van kristalglas (White bottom)

Symphonie Blue van kristalglas, een nieuw meesterwerk met zachte kleurschenkringen. In het wit gekleurde onderzijde is een kleine askamer van ongeveer 170 ml. De urn is ongeveer 30cm hoog en kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as door een kleine opening aan de onderzijde.

273,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
170ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
30cm

Glasreliek Symphonie White (170ml).

Symphonie = Samenklank 
De Symphonie valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten van de Memorie-line. Dit prachtige as-gedenkornament is opgebouwd uit een combinatie van zachte kleurschenkringen. In het witte voetje van het as-gedenkornament bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir is niet transparant waardoor het crematie-as is niet zichtbaar is. 

Met een zelf-hechtende sluitplaatje wordt het as-gedenkornament afgesloten. De Symphonie vertaalt zich als een mooie melodie ‘Een samenspel van zachte klanken”. Kortom een prachtig as-gedenkornament ter herinnering aan uw dierbaren. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd en dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=30cm

contactinformatie Gedenkartikelen

Symfonie urn 30cm: White (170ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Symfonie urn 30cm: White (170ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items