opc_loader

Menu

Ripple mini urn 15cm: Black-White (40ml)

Artikelnr: U32-BW

Urn Ripple Black-White van kristalglas

Een sierlijke druppel mini urn met een speels en kabbelend kleurenpatroon. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleurencombinaties bij Gedenkartikelen Zeeland. Deze urn van glas kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as, de opening aan de onderzijde wordt afgesloten met een zelfklevend sluitplaatje. Indien gewenst doen wij dat graag voor u.

83,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
40ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=15cm

Glasreliek mini-urn: Ripple Black-White.

Ripple = Kabbelen.

De urn Ripple black/white heeft de vorm van een sierlijke druppel opgebouwd uit de kleur melkwit met een speels zwart patroon wat doet denken aan de golven van kabbelend water. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-gedenkornament is niet transparant waardoor het crematie-as niet zichtbaar is.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit speelse as-gedenkornament is tevens verkrijgbaar in de kleurencombinatie white/black, white/purple, white/green en white/blue. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=15cm

contactinformatie Gedenkartikelen

Ripple mini urn 15cm: Black-White (40ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ripple mini urn 15cm: Black-White (40ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items