opc_loader

Menu

Love urn 34cm in MultiColor (160ml)

Artikelnr: U34-MC

Open Hart Love urn van kristalglas MultiColor

Een meesterwerk met een semi-transparante askamer in MultiColor. In de voet van dit gedenkteken is een kleine askamer voor 160ml crematie-as. De urn is ongeveer 24cm hoog en kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as door een kleine opening aan de onderzijde. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Zeeland.

275,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
160ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
24cm

Glasreliek Love met Open Hart en askamer (160ml).

Dit mooie as-gedenkornament staat symbool voor de liefde en valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten van de Memorie-line. In de kern van het hart bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de kleurschakeringen geeft dit een extra dimensie aan het as-gedenkornament. 

Het afsluiten van het reservoir van de urn gebeurt aan de onderzijde door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. De Open Hart Love in MultiColor is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, daardoor is elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=24cm

contactinformatie Gedenkartikelen

Love urn 34cm in MultiColor (160ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Love urn 34cm in MultiColor (160ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items