opc_loader

Menu

Druppel urn 14cm: Black-white-Opaak (50ml)

Artikelnr: U01-BLWO

Druppel mini-urn van kristalglas: Black-White-Opaak

Een sierlijke mini urn met 50ml inhoud. Deze druppel urn in zwart met wit Opaak is een gedenkornament van glas van de Eeuwige Roos, de handgemaakte druppel is leverbaar in meerdere kleurvarianten. Deze kleine urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as, de opening aan de onderzijde wordt afgesloten met een zelfklevend sluitplaatje.

85,00 76,50
U bespaart: 10%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
kristalglas
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=14cm

Glasreliek druppel mini-urn: Zwart-wit-Opaak.

Deze kleine sierlijke as-druppel kent natuurlijk wit met zwarte kleuren, in het midden van de as-druppel bevindt zich een klein reservoir voor 50ml crematie-as. Het as-reservoir wordt afgesloten met een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. 

De kleine as-druppel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurschakeringen. De as-druppel is een lieflijk aandenken als herinnering aan uw dierbare, het kan onopvallend geplaatst worden in uw woonomgeving zonder de nadruk van een urn. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn met de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=14cm

contactinformatie Gedenkartikelen

Druppel urn 14cm: Black-white-Opaak (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn 14cm: Black-white-Opaak (50ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items