opc_loader

Menu

Druppel urn 19cm van glas: Nature Opaak (260ml)

Artikelnr: U01-MO-N

Druppel mini-urn van kristalglas: Nature

Een sierlijke mini urn van glas met 260ml inhoud. Deze druppel urn is een gedenkornament van glas van de Eeuwige Roos, de handgemaakte druppel heeft natuurlijke groene kleuren in een prachtige kleurschakering. Deze mini urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as, de opening aan de onderzijde wordt afgesloten met een zelfklevend sluitplaatje.

142,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
260ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=19cm

Glasreliek druppel mini-urn: Nature Opaak.

Deze kleine sierlijke as-druppel heeft een groene natuurlijke kern, in het midden van de as-druppel bevindt zich een klein reservoir voor 260ml crematie-as. Het as-reservoir wordt afgesloten met een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. 

De kleine as-druppel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurschakeringen. De druppel urn is een lieflijk aandenken als herinnering aan uw dierbaren, het kan onopvallend geplaatst worden in uw woonomgeving zonder de nadruk van een urn. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn met de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=19cm

contactinformatie Gedenkartikelen

Druppel urn 19cm van glas: Nature Opaak (260ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn 19cm van glas: Nature Opaak (260ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: