Via gedenkartikelen DeVrind twee prachtige glazen gedenkartikelen besteld; een hart en theelicht houder. Heel netjes kreeg ik een bevestiging dat het as goed in ontvangst genomen was en werden er adviezen gegeven zodat ik het gedenk artikel zou krijgen welke ik graag zou willen. Er werd dus echt mee gedacht. Super service vond ik dat. Bij levering van de artikelen, welke prachtig waren geworden (echt vakmanschap), zat netjes het restant van de as. Heel respectvol vond ik dat.

Wendy den Otter

Dank voor het mooie gedenkobject dat je hebt gemaakt. Het krijgt een mooi plaatsje hier. Het was perfect verpakt en ook de communicatie met jou was helemaal SUPER. Nogmaals dank.

Jeroen Schriks

Ik heb het pakketje in goede orde ontvangen. We zijn er enorm blij mee. We willen U bedanken voor het prachtige gedenkteken en de correcte afhandeling. Het is heel fijn dat het er voor Vaderdag is. 

Mevrouw H. van Bodegom

Het gedenkobject ziet er echt prachtig uit. Ben heel erg tevreden en ga zeker reclame maken voor jullie.

Chantal Douffet-Jennissen

I want to thank you for all your kindness and time in helping me to make my choice of jewelry in remembrance of my husband. Your professionalism matched with your personal touch was comforting and much appreciated. I now have the most beautiful necklace that I will wear and keep with me forever. Bedankt voor je lieve ontvangst, advies en tijd. Heel speciaal in een tijd van verdriet.

Barbara Koopmans

Geachte mevrouw De Vrind,

De gedenkartikelen zijn een dankbare en mooie herinnering aan mijn kater Pasha.

Ik wil u hierbij bedanken voor het prettige contact en de correcte levering van de gednekartikelen.

Met vriendelijke groet, Loes Borst

Loes Borst

De knuffelsteen is prachtig en ik kan nu iedere dag toch een beetje mijn Thierry bij me dragen. Heel hartelijk bedankt.


Addy van 't Hoen

Hallo,

Ik wou heel even laten weten dat ik beide gedenkartikelen heb ontvangen. Het hartje ziet er geweldig uit en ik ben er hartstikke blij mee. Heel erg bedankt.

Astrid

Hallo Elisabeth,

Ik wil je even laten weten dat ik het kristallen blokje met mijn Jessie en Dio echt prachtig vind! En ik ben niet de enige... ik heb er wat foto's van gemaakt en op het buitenlandse hondenforum gezet; mensen willen direct weten waar ik die prachtige herinnering vandaan heb. 

Claudia Beljaards