opc_loader

Menu

Ring in Sterling zilver + vingerafdruk met edelsteen

Artikelnr: d002

Ring Sterling zilver met zirkonia

Deze ring van Sterling zilver heeft een zirkonia met chaton. De ring is leverbaar in drie breedtematen 3, 5 en 7mm, op de ring wordt geplaatst een vingerafdruk of ean andere tekening naar keuze. De ring is dik 1.5mm en leverbaar in gangbare ringematen bij Gedenkartikelen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

185,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver
Graveerbaar
beperkt
Formaat
dikte ring 1.5mm

Ring met vingerafdruk in zilver.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. De zilveren ring is leverbaar in drie breedtematen (3 / 5 en 7mm). Deze ring heeft een bijzonder uiterlijk. Aan weerszijden van de ringhelften is een edelsteen geplaatst in een zetkastje. Dit is standaard een zirkonia, op aanvraag kan dit ook een andere edelsteen zijn, bijvoorbeeld een diamant.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenkartikelen correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht

kwaliteit vingerafdruk

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in ringmaten 16 t/m 21mm, op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier. Ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring met vingerafdruk is ook leverbaar in goud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal sterling zilver
small 3mm
medium 5mm
large 7mm
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring in Sterling zilver + vingerafdruk met edelsteen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in Sterling zilver + vingerafdruk met edelsteen
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in Sterling zilver + vingerafdruk met edelsteen