opc_loader

Menu

Vlindervormige hanger met gesloten askamer + collier

Artikelnr: n241

Vlinder ashanger van zilver met gesloten askamer

Design ashanger in Sterling zilver, dit gedenksieraad is 14x17mm en heeft een gesloten askamer. Hierbij is de crematie-as niet zichtbaar voor de drager en wordt aangebracht en verzegeld door de edelsmid. Het collier is bevestigd aan beide vleugeluiteinden.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
14x17mm

Vlinder ashanger met gesloten askamer + 42cm collier.

Deze ashanger wordt geleverd inclusief collier. De ashanger is gemaakt van sterling zilver door een Nederlandse edelsmid en heeft een gesloten askamer. Dat wil zeggen dat de inhoud na het aanbrengen niet meer zichtbaar is. Het gedenksieraad is geschikt voor een beetje crematie-as of een plukje haar van uw dierbare. 

De crematie-as wordt verwerkt door de edelsmid in het sieraad. U kunt dit gedenksieraad niet zelf vullen. Een klein beetje crematie-as kunt u bij ons op kantoor afgeven of met een aangetekende PostNL zending naar ons opsturen. Hetgeen over is na verwerking wordt aan u geretourneerd. Neemt u gerust contact op Gedenkartikelen voor vragen over het beschikbaar stellen van de crematie-as of bekijk de extra informatie op de Contact pagina. Bij dit sieraad is het collier bevestigd aan beide uiteinde van de vleugeltjes. Het collier is 42cm lang en 1.9mm dik, op verzoek kan dit ook langer gemaakt worden.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze vlinder ashanger is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 14x17mm
collier inclusief (42cm)

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Vlindervormige hanger met gesloten askamer + collier heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vlindervormige hanger met gesloten askamer + collier
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Vlindervormige hanger met gesloten askamer + collier