opc_loader

Menu

Ashanger YinYang in zilver inclusief collier

Artikelnr: HZ-YINYANG

Ashanger YinYang in Sterling zilver: 18mm rond. De crematie-as is niet zichtbaar bij het dragen van dit gedenksieraad voor u en anderen. Levering is inclusief een bijpassend zilveren collier. Een mooi zilveren gedenksieraad voor 129 Euro bij Gedenkartikelen.

129,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
18mm
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Ashanger Yin-Yang van Sterling zilver.

Een mooie zilveren Yin-Yang ashanger inclusief collier. Bij de ashanger is de crematie-as niet zichtbaar voor u en anderen, dit is verborgen in het gedenksieraad en toegankelijk door een opening aan de bovenzijde. De hoogte van dit gedenksieraad is 18mm. De YinYang gedenksieraad heeft een gesloten askamer. Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

De ashanger is vervaardigd van Sterling zilver, dit kent een zuiverheid van 92,5%. Het formaat van dit sieraad is 18x18mm. Het gedenksieraad wordt geleverd inclusief een zilveren collier van 45cm. De ashanger is gecombineerd mat en glanzend afgewerkt. De ashanger Yin-Yang is een mooi gedenksieraad en vervaardigd door een edelsmid.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 18x18mm
collier inclusief (45cm)

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger YinYang in zilver inclusief collier heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger YinYang in zilver inclusief collier

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: