opc_loader

Menu

Ashanger Ovaal in zilver met zirkonia

Artikelnr: 188bp

zilveren ashange Ovaal met zirkonia. Prachtige ashanger met een schitterend afwerkingsniveau en in het midden bewerkt met Zirkonia. De hanger is een memorabel en prachtig sieraad in de lijn en van ongekende klasse wat betreft het afwerkingsniveau. De ashanger Ovaal is bezet met schitterende zirkonia steentjes tussen het prachtige glanzende zilver aan de bovenkant en de fraaie matte zilveren onderkant.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

129,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
40x25x5mm
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt

Zilveren ashanger Ovaal met zirkonia.

Prachtige ashanger met een schitterend afwerkingsniveau en in het midden bewerkt met Zirkonia. De hanger is een memorabel en prachtig sieraad in de lijn en van ongekende klasse wat betreft het afwerkingsniveau. De lijn is met Zirkonia bezet tussen het prachtige glanzende zilver aan de bovenkant en de fraaie matte zilveren onderkant. Deze zilveren ashanger is aan de achterkant af te vullen en heeft een as-kamer voor de symbolische hoeveelheid as. Er bevindt zich een schroefje aan de achterzijde van de hanger, waar u de asresten eenvoudig in kunt afvullen.

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, aan de achterzijde bevindt zich een schroefje waarin de symbolische hoeveelheid crematie-as kan worden afgevuld. Bij uw bezoek aan ons kantoor in Zeeland doen wij dat graag én kosteloos voor u.

Optioneel is een gravure mogelijk op de achterzijde van deze hanger, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Bij gravering graag rekening houden met een extra levertijd van ca. 10 dagen. Voor advies zijn wij u graag van dienst.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 40x25x5mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Ashanger Ovaal in zilver met zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Ovaal in zilver met zirkonia

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items