opc_loader

Menu

Ashanger Dolfijn in zilver met zirkonia inclusief collier

Artikelnr: HZ804

Ashanger Dolfijn van Sterling zilver met zirkonia stenen. De crematie-as is niet zichtbaar bij het dragen van dit gedenksieraad voor u en anderen. Levering is inclusief een bijpassend zilveren collier. Een mooi zilveren gedenksieraad voor 140 Euro bij Gedenkartikelen.

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
25mm

Ashanger Dolfijn van Sterling zilver met zirkonia.

Een mooie zilveren ashanger met zirkonia stenen en een vrolijke folfijn. Bij de ashanger is de crematie-as niet zichtbaar voor u en anderen, dit is verborgen in het gedenksieraad en toegankelijk door een opening aande achterzijde. De hoogte van dit gedenksieraad is 18mm. De Ster heeft een gesloten askamer. Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland. De ashanger is vervaardigd van Sterling zilver, dit kent een zuiverheid van 92,5%. Het formaat van dit sieraad is 18x18mm. Het gedenksieraad wordt geleverd inclusief een zilveren collier van 45cm. De ashanger is glanzend afgewerkt. 

De ashanger Ster is een mooi gedenksieraad en vervaardigd door een edelsmid.
 

D E T A I L S
materiaal 925 Sterling zilver
formaat 25mm
collier inclusief (45cm)

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger Dolfijn in zilver met zirkonia inclusief collier heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Dolfijn in zilver met zirkonia inclusief collier

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: