opc_loader

Menu

Schakelarmband gezwart edelstaal met Schroefdopje | Breed 19mm

Artikelnr: AS-U096

Schakel armband met schroefdop

Deze zwarte schakelarmband met 2 strengen is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De armband is mat afgewerkt en zeer slijtvast. In het slotje is een askamer, de crematie-as kan hierin eenvoudig worden geplaatst of onze edelsmid verzorgd dat voor u.

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
316L edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
slot is 19mm breed

Schakelarmband van gezwart edelstaal met askamer.

Deze stoere schakelarmband is gemaakt van zwart edelstaal. In het slotje is een askamer voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Deze crematie-as is niet zichtbaar, deze is afgesloten in een askamertje met een schroefdopsluiting. U kunt deze armband zelf vullen, onze edelsmid doet dat graag voor u en verzegeld daarna de askamer met een speciale lijm.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

Vingerafdruk gravure
Optioneel kan ook een vingerafdruk gravure worden geplaats op het slot, voor advies en mogelijkheden zijn wij u graag van dienst. 
 

D E T A I L S
materiaal 316L edelstaal
formaat slot breed 19mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Schakelarmband gezwart edelstaal met Schroefdopje | Breed 19mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Schakelarmband gezwart edelstaal met Schroefdopje | Breed 19mm
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Schakelarmband gezwart edelstaal met Schroefdopje | Breed 19mm